
>
Методичні вказівки щодо проведення акредитації напрямів і спеціальностей університету [Текст] / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Л. М. Янчева, О. В. Левченко, Н. М. Федоренко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 67 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Ліана Миколаївна\уклад.\
Левченко, Олександр Валентинович\уклад.\
Федоренко, Неля Миколаївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Янчева, Ліана Миколаївна\уклад.\
Левченко, Олександр Валентинович\уклад.\
Федоренко, Неля Миколаївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|