
>
Радченко, Анна Едуардівна.Технологічні аспекти використання бобових у технології харчової продукції з емульсійною структурою» [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр //
Радченко, Анна Едуардівна.
Responsible production and consumption: realization in new generations of food products : scientific monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2024. - P. 90-158.
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, В. В.
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|