
>
Набокова, А. М.Проектування закладів ресторанного господарства на основі використання функціональних об'ємно-планувальних елементів [Текст] / А. М. Набокова, Н. В. Чорна //
Набокова, А. М.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 54-55.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|