
>
Фам Нгок Ту.Сучасні підходи в технології молекулярної кухні [Текст] / Фам Нгок Ту, С. С. Андрєєва //
Фам Нгок Ту.
Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень : матеріали ІІ Міжнар. студент. наук. конф., м. Умань, 24 верес. 2021 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2021. - С. 49-51.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|