
>
Dmytrevskyi, Dmytro.Use of convection steamers in restaurant households [Text] / D. Dmytrevskyi, О. Manuyenkova, H. Mazen //
Dmytrevskyi, Dmytro.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 145-146.
Додаткові точки доступу:
Manuyenkova, Olena
Mazen, H.
Додаткові точки доступу:
Manuyenkova, Olena
Mazen, H.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |