
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напямів біофортифікації [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 228-236.
Додаткові точки доступу:
Юдічева, О. П.
Додаткові точки доступу:
Юдічева, О. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|