
>
Постнов, Геннадій Михайлович.Визначення структурно-механічних властивостей м’яса з великим вмістом з’єднувальної тканини під час озвучення його ультразвуком частотою 22 кГц [Текст] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 303-308.
Додаткові точки доступу:
Чеканов, Микола Анатолійович
Додаткові точки доступу:
Чеканов, Микола Анатолійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|