
>
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Розділ. Технологія хліба / авт.-уклад. : С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 78 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|