
>
Кравченко, А. С.Товарознавча характеристика якості майонезів, що реалізуються на ринку міста Харкова [Текст] / А. С. Кравченко, наук. керівник О. Є. Скирда //
Кравченко, А. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 135.
Додаткові точки доступу:
Скирда, Олена Євгеніївна
Додаткові точки доступу:
Скирда, Олена Євгеніївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|