
>
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна, О. Е. Фезопуло //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 132-141.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-711681369)
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Фезопуло, О. Е.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-711681369)
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Фезопуло, О. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|