>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2006. - С. 174-179.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|