
>
Терешкін, Олег Георгійович.Дослідження впливу структурно-механічних характеристик плодів перцю солодкого на процес різання під час очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. В. Дуб //
Терешкін, Олег Георгійович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 291-296.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|