
>
Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств [Electronic resource] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2020. - 36 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5013 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 36. - Б. ц.
Зміст: >
Теми, розподіл часу, зміст лабораторних занять з дисципліни
Зміст тем курсу та запитання для самоперевірки до колоквіуму
Навчально-контролюючі тести
Завдання для самостійної роботи студентів
Критерії оцінювання знань студентів з дисципліни
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Теми, розподіл часу, зміст лабораторних занять з дисципліни
Зміст тем курсу та запитання для самоперевірки до колоквіуму
Навчально-контролюючі тести
Завдання для самостійної роботи студентів
Критерії оцінювання знань студентів з дисципліни
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 267 |
2 | Репозітарій |