
>
Напрями удосконалення технології заморожування і тривалого зберігання овочів та фруктів. 1. Вплив швидкості охолодження та температури тривалого зберігання на якість заморожених овочів і фруктів [Текст] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Н. І. Гунько //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Ч. 1. - С. 217-224.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Гунько, Н. І.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Гунько, Н. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|