
>
Шаніна, Ольга Миколаївна.Амінокислотний склад безглютенового парового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. та харч. вир-в. - С. 100-105..
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |