
>
Онопрієнко, О. О.Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки [Текст] / О. О. Онопрієнко, О. С. Погарський, Р. Ю. Павлюк //
Онопрієнко, О. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 84-85.
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Павлюк, Р. Ю.
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Павлюк, Р. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |