>
Головко, Тетяна Миколаївна.Наукове обґрунтування доцільності використання рослинної сировини у складі печінкових паштетів [Текст] / Т. М. Головко, А. О. Геліх //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., Нац. ун-т харч. технологій, 18 верес. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 52-53.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|