
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Наукове обґрунтування доцільності використання рослинної сировини у складі печінкових паштетів [Текст] / Т. М. Головко, А. О. Геліх //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 18 верес. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 64-65.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|