
>
Improving a technique for making fried meat chopped semi-finished products in functionally closed environments with the addition of blended dried semi-finished product [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, V. Mikhaylov, B. Liashenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 11(125). - P. 6-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.290134.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Mikhaylov, Valeriy
Liashenko, Bogdan
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Mikhaylov, Valeriy
Liashenko, Bogdan
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурc |