
>
Селютін, Віктор Михайлович.Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства [Текст] / В. М. Селютін, О. В. Ольшанський //
Селютін, Віктор Михайлович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 173-175.
Додаткові точки доступу:
Ольшанський, Олександр Васильович
Додаткові точки доступу:
Ольшанський, Олександр Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|