
>
Probation of the apparatus for low-temperate processing of meat culinary products by IR-radiation [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, M. Yancheva, M. Serik, S. Sabadash, M. Savchenko-Pererva //
EUREKA: Life Sciences. - 2019. - № 1. - P. 35-43.
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Yancheva, Marina
Serik, M.
Sabadash, S.
Savchenko-Pererva, M.
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Yancheva, Marina
Serik, M.
Sabadash, S.
Savchenko-Pererva, M.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|