
>
Удосконалення технології та моделювання рецептури пасти з ревеню із заданими властивостями [Текст] / Г. М. Селютіна, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. Балабай //
Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 30 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 110-112.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Балабай, А. О.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Балабай, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|