>
Крамаренко, Д. П.Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій [Текст] / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб //
Крамаренко, Д. П.
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 152-153.
Додаткові точки доступу:
Гіренко, Н. І.
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Гіренко, Н. І.
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|