
>
Федорчак, С. В.Технологія пастильних кондитерських виробів з використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів [Текст] / С. В. Федорчак, Г. П. Ніколенко, О. В. Корабель ; наук. керівник М. В. Артамонова //
Федорчак, С. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 28-30..
Додаткові точки доступу:
Ніколенко, Г. П.
Корабель, О. В.
Артамонова, Майя Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ніколенко, Г. П.
Корабель, О. В.
Артамонова, Майя Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|