
>
664(06)
Гурський, Петро Васильович.Викоpистання нежиpного кисломолочного сиpу в технологiї пастоподiбних пpодуктiв емульсійного типу [Текст] / П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Ф. В. Перцевий //
Гурський, Петро Васильович.
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : ХНТУСГ, 2002. - Вип. 9: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. та харч. вир-в. - С. 228-233.. - Бібліогр.: с. 232-233. - ISBN 5-7987-0176-Х.
(Шифр в БД 664(06)/В53-728315)
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: харчова промисловість -- наукові дослідження -- моделі продукту -- технологічні операції -- властивості -- пищевая промышленность -- научные исследования -- модели продукта -- технологические операции -- свойства --
Анотація:
Наведено результати експериментальних досліджень у встановленні перспектив використання нежирного кисломолочного сиру як базової сировини в розробці пастоподібних продуктів емульсійного типу.
Приведены результаты экспериментальных исследований в определении перспектив использования нежирного творога как базового сырья в разработке пастообразных продуктов эмульсионного типа.
Додаткові точки доступу:
Грінченко, О. О.
Перцевий, Федір Всеволодович
(Шифр в БД 664(06)/В53-728315)
УДК | |
664(06) | |
637.33 | |
664.324 |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: харчова промисловість -- наукові дослідження -- моделі продукту -- технологічні операції -- властивості -- пищевая промышленность -- научные исследования -- модели продукта -- технологические операции -- свойства --
Анотація:
Наведено результати експериментальних досліджень у встановленні перспектив використання нежирного кисломолочного сиру як базової сировини в розробці пастоподібних продуктів емульсійного типу.
Приведены результаты экспериментальных исследований в определении перспектив использования нежирного творога как базового сырья в разработке пастообразных продуктов эмульсионного типа.
Додаткові точки доступу:
Грінченко, О. О.
Перцевий, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|