
>
Іванісенко, І. О.Розробка сирокопчених виробів і з м’яса індички [Текст] / І. О. Іванісенко, Р. С. Ломака ; наук. керівник В. А. Большакова //
Іванісенко, І. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 47.
Додаткові точки доступу:
Ломака, Р. С.
Большакова, Вікторія Анатоліївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ломака, Р. С.
Большакова, Вікторія Анатоліївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|