
>
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut [Electronic resource] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, B. V. Liashenko, V. Mikhaylov, N. Budnyk, A. Kainash, M. Bondar, О. Skoromna, E. Ibaiev //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 3, Issue 11(117). - С. 69-75. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.259433.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Liashenko, Bogdan
Mikhaylov, Valery
Budnyk, N.
Kainash, A.
Bondar, M.
Skoromna, О.
Ibaiev, E.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Liashenko, Bogdan
Mikhaylov, Valery
Budnyk, N.
Kainash, A.
Bondar, M.
Skoromna, О.
Ibaiev, E.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |