
>
Канцевіч, Б. Ю.Технології желейної кондитерської продукції з низьким глікемічним навантаженням [Текст] / Б. Ю. Канцевіч, А. Л. Фощан //
Канцевіч, Б. Ю.
Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2024 р. - Запоріжжя : Нац. ун-т «Запорізька політехніка», 2024.
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|