
>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробів [Текст] / З. І. Кучерук, О. С. Цуканова //
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 2 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 93-95.
Додаткові точки доступу:
Цуканова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Цуканова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|