
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу сиру кисломолочного на реологічні характеристики пасти закусочної [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой //
Гурський, Петро Васильович.
Молочна промисловість. - 2005. - № 7. - С. 30-32..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|