>
Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [Electronic resource] / M. P. Holovko, T. M. Holovko, A. Gelikh, M. Zherebkin //
Journal of food science and technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 4. - С. 86-93. - DOI 10.15673/fst.v12i4.1206.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Holovko, M. P.
Holovko, T. M.
Gelikh, A.
Zherebkin, M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Holovko, M. P.
Holovko, T. M.
Gelikh, A.
Zherebkin, M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |