
>
Improving the marmalade technology by adding a multicomponent fruit-and-berry paste [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Kateryna Kasabova, N. Shmatchenko, A. Zagorulko, A. Zahorulko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11(114). - С. 6-14.. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.245986.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Kasabova, Kateryna
Shmatchenko, Natalia
Zagorulko, Aleksey
Zahorulko, Andrii
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Kasabova, Kateryna
Shmatchenko, Natalia
Zagorulko, Aleksey
Zahorulko, Andrii
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |