
>
Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік, А. К. Пенкін, О. В. Веретенніков, С. В. Веретенніков. - Харків : ДБТУ, 2024. - 115 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Карбівнича, Тетяна Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Пенкін, Андрій Костянтинович
Веретенніков, О. В.
Веретенніков, С. В.
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Карбівнича, Тетяна Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Пенкін, Андрій Костянтинович
Веретенніков, О. В.
Веретенніков, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |