
>
Скворчевська, Євгенія Леонідівна.Вступ до спеціальності [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта, 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології, для студ. ден. та заоч. форм навч. / Є. Л. Скворчевська ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 124 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4968 (Репозітарій). - Б. ц.
Ключові слова: професійна діяльність -- профессиональная деятельность -- учитель -- вчитель -- компетентність -- компетентность -- особистість -- личность -- інтерактивний аспект -- интерактивный аспект -- комунікація -- коммуникация --
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Скворчевська, Євгенія Леонідівна.
Ключові слова: професійна діяльність -- профессиональная деятельность -- учитель -- вчитель -- компетентність -- компетентность -- особистість -- личность -- інтерактивний аспект -- интерактивный аспект -- комунікація -- коммуникация --
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 251 |
2 | Репозітарій |