>
Бєляєв, В. О.Удосконалення технології напівфабрикатів з м’яса птиці для ресторанної індустрії [Текст] / В. О. Бєляєв, Н. Г. Гринченко, Н. П. Никифоров //
Бєляєв, В. О.
Innovative Development of Hotel and Restaurant Industry and Food Production : Proceedings of I International Scientific and Practical Internet Conference, Prague, April 24, 2020. - 2020. - P. 19.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Никифоров, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Никифоров, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|