
>
Марченко, Н. С.Оптимізація структури капіталу в підвищенні фінансової стійкості та інвестиційної привабливості підприємства [Текст] / Н. С. Марченко, наук. керівник О. П. Близнюк //
Марченко, Н. С.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 49-59.
Додаткові точки доступу:
Коляда, В. Ю.
Близнюк, Оксана Павлівна
Додаткові точки доступу:
Коляда, В. Ю.
Близнюк, Оксана Павлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|