
>
Черемська, Тетяна Володимирівна.Розробка технології помадних мас із використанням лактози [Текст] / Т. В. Черемська, С. В. Журавльов, О. М. Бріус //
Черемська, Тетяна Володимирівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 52-54.
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Бріус, О. М.
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Бріус, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|