>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту [Текст] / З. І. Кучерук, О. М. Постнова, А. О. Галич //
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 275-283.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Галич, А. О.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Галич, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|