В 53
.
Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 94-98.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
За допомогою приладу Валента досліджено вплив рецептурних компонентів на кінетику міцності та тривалості структуроутворення модельної системи паст закусочних. Обгрунтовано концепцію структуроутворювача для використання в рецептурі паст закусочніх на основі сиру кисломолочного нежирного.
С помощью прибора Валента исследовано влияние рецептурных компонентов на кинетику прочности и продолжительности структурообразования модельной системы паст закусочных. Обоснована концепция структурообразователя для использования в рецептуре паст закусочных на основе творога нежирного.
Додаткові точки доступу: