
>
В 53
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой //
В 53
Гурський, Петро Васильович.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 94-98.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
За допомогою приладу Валента досліджено вплив рецептурних компонентів на кінетику міцності та тривалості структуроутворення модельної системи паст закусочних. Обгрунтовано концепцію структуроутворювача для використання в рецептурі паст закусочніх на основі сиру кисломолочного нежирного.
С помощью прибора Валента исследовано влияние рецептурных компонентов на кинетику прочности и продолжительности структурообразования модельной системы паст закусочных. Обоснована концепция структурообразователя для использования в рецептуре паст закусочных на основе творога нежирного.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
За допомогою приладу Валента досліджено вплив рецептурних компонентів на кінетику міцності та тривалості структуроутворення модельної системи паст закусочних. Обгрунтовано концепцію структуроутворювача для використання в рецептурі паст закусочніх на основі сиру кисломолочного нежирного.
С помощью прибора Валента исследовано влияние рецептурных компонентов на кинетику прочности и продолжительности структурообразования модельной системы паст закусочных. Обоснована концепция структурообразователя для использования в рецептуре паст закусочных на основе творога нежирного.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|