
>
Камсуліна, Наталія Валеріївна.Перспективи використання порошків рослинного походження в технологіях пастильних кондитерських виробів [Текст] / Н. В. Камсуліна, Д. А. Набіх //
Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 77-78.
Додаткові точки доступу:
Набіх, Д. А.
Додаткові точки доступу:
Набіх, Д. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|