
>
Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 2 (16). - С. 105-110.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|