
>
Gubsky, Sergey.An approach to the analysis of droplet size distribution of food emulsion [Text] / S. Gubsky, A. Sachko //
Gubsky, Sergey.
Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 листоп. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 81-82.
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|