>
Галясний, Іван Володимирович.Шляхи удосконалення технології десертів із збалансованим жирнокислотним складом [Текст] / І. В. Галясний, О. В. Котляр //
Галясний, Іван Володимирович.
Сучасні технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. конф., м. Дніпро, ДНУ ім. Олеся Гончара, 18-20 трав. 2022 р. - 2022.
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|