
>
Рижкова, Таїсія Миколаївна.Дослідження впливу кухонної солі на якісні властивості козячих сирів [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, Д. Ю. Прокудіна //
Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 241-246.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Прокудіна, Д. Ю.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Прокудіна, Д. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|