
>
Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим, О. С. Буток //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - 2010. - Вип. 1 (11). - С. 292-300.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Балим, В. Ю.
Буток, О. С.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Балим, В. Ю.
Буток, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |