
>
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|