>
Вдосконалення способу виробництва конфітюру з плодоовочевої сировини [Текст] / А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, О. І. Черевко, М. О. Янчева //
Technology Audit and Production Reserves. - 2021.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Черевко, О. І.
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Черевко, О. І.
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|