
>
Improvement of the method for producing confitures [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, B. Liashenko, I. Gordienko //
Innovations in Life Sciences : BIO Web of Conferences. 3rd International Symposium, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02008. - DOI 10.1051/bioconf/20214002008.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andreii
Zagorulko, Aleksey
Liashenko, Bogdan
Gordienko, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andreii
Zagorulko, Aleksey
Liashenko, Bogdan
Gordienko, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |