
>
Промислові технології переробки м’яса, молока та риби [Текст] : підручник / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. Г. Терешкін, М. О. Янчева [та ін.]. - Київ : ІНКОС, 2014. - 340 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Терешкін, Олег Георгійович
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Терешкін, Олег Георгійович
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|