>
Радванський, В. С.Удосконалення технології м'ясних паштетів із використанням білково-жирової емульсії [Текст] / В. С. Радванський ; наук. керівник Т. М. Головко //
Радванський, В. С.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 48.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |