
>
Кобченко, Т. С.Виготовлення низькокалорійних наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням експрес-методу [Текст] / Т. С. Кобченко, наук. керівник : Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський //
Кобченко, Т. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 102.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |